Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

18. 08. 2018. 18:16 >> 18:02

PREMIJER LIGA

Totenhem siguran, prve pobjede Lestera i Evertona

Fudbaleri Totenhema pobijedili su danas na svom terenu Fulam sa 3:1, u utakmici drugog kola Premijer lige i ostvarili drugu pobjedu.

Totenhem je poveo u 43. minutu golom Lukasa, a izjednačio je srpski fudbaler Aleksandar Mitrović, glavom sa zemlje pred samim golom, poslije dodavanja Rajana Sesenjona.

Novo vođstvo domaćima doneo je Kiran Tripije u 74. minutu iz slobodnog udarca, a konačan rezultat, tri minuta kasnije, postavio je Hari Kejn.

Totenhem ima svih šest bodova i prvi je na tabeli, a ekipa koju predvodi srpski trener Slaviša Jokanović u prva dva kola nije osvojila nijedan bod i pretposljednja je na tabeli.

Fudbaleri Bornmuta ostali su u vrhu tabele, na drugom mjestu sa šest bodova, pošto su na gostujućem terenu pobijedili Vest Hem sa 2:1.

Na stadionu u Londonu domaći su poveli u 32. minutu golom Marka Arnautovića iz penala, a izjednačio je Kalum Vilson u 60. minutu. Pobjedu Bornmutu obezbedio je Stiv Kuk golom u 66. minutu.

Vest Hem je poslije dva kola bez bodova i posljednji je na tabeli.

Prve pobjede u prvenstvu ostvarili su Everton i Lester.

Everton je kao domaćin pobjedio Sautempton sa 2:1. Golove su postigli Teo Volkot u 15. i Ričarlison u 31. minutu. Jedini pogodak za goste postigao je Deni Ings u 55. minutu.

Ekipa iz Liverpula je treća na tabeli sa četiri boda, a Sautempton je 13. sa jednim bodom.

Lester je na svom terenu pobijedio Vulverhempton sa 2:0. Domaći su poveli autogolom Meta Dohertija u 29. minutu, a konačan rezultat postavio je Džejms Medison u 45.

Lester ima tri boda na devetom mjestu na tabeli, koliko ima i Vulverhempton na 14.

U prvom meču dana, povratnik u ligu Kardif i Njukasl su danas osvojili prve bodove u šampionatu. Ta dva tima odigali su neriješeno 0:0.

Njukasl je u posljednjim trenucima utakmice imao priliku da pobijedi, ali je Brazilcu Kenediju u šestom minutu nadoknade vremena golman Nil Eteridž odbranio jedanaesterac. Eteridž je prošlog vikenda u prvom kolu odbranio penal protiv Bornmuta.

Večeras od 18.30 igraju Čelsi i Arsenal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније