Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 09. 2018. 18:50 >> 19:25
3

TUMBAKOVIĆ O JOVETIĆU

Iznenađen sam, ali nijesam ljut

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković bio je iznenađen odlukom Stevana Jovetića da ne dođe na pripreme reprezentacije, uprkos problemu sa povredom.

“Iznenađen sam odlukom Jovetića jer imam principe u radu da s vremena na vrijeme pozovem igrače i pitam ih kako su. Imao sam čvrsto obećanje da će neki fudbaleri biti ovdje. Jovetić je sinoć javio da neće doći i da je njegova povreda takva da traži mirovanje, kao i da će tek za dva dana početi da trči. Nijesam ljut na njega jer nemam prava da budem ljut. Privilegija je voditi i igrati za reprezentaciju i kada nekoga pozoveš, a on ne dođe. Nijesam ljut, ali sam malo razočaran. Krivo mi je što ne mogu da sprovedem ideju sa kojom bi se pripremio za ključni meč u ovom ciklusu”, rekao je selektor Tumbaković uoči današnjeg treninga.

Jovetić nije jedina briga Tumbakovića, koji će zbog velikog broja izostanaka morati da modifikuje igru.

“Drugi problem je Marušić koji je u Minhenu na pregledu, koji je mjesecima pripreman i večeras ćemo znati u kakvom je stanju. To su stvari koje su zabrinjavajuće. Uz to, Vešović je došao i neće biti spreman još dvije tri sedmice, Đorđević je došao i on će biti van stroja dvije sedmice. To nam remeti koncept i tjera nas na modifikaciju modela u igri. Janković je odradio terapije koje je započeo u Partizanu i on će pokušati da malo trenira. Pitanje je hoćemo li ga osposobiti za Rumune, ali sam siguran da će igrati protiv Litvanije.”, rekao je Tumbaković.

Ipak, "sokoli" će, kako je najavio Tumbaković, dati sve od sebe da osvoje prvo mjesto u grupi.

“Ako smo prije par mjeseci pričali o nekim ambicijama, rekli smo da je iza nas dvije i po godine rada. Tu su Rumuni koje smo u kvalifikacijama za SP jednom pobijedili i igrali neriješeno, Srbija je negdje u našem rangu i Litvanija. Zašto ne bi mi bili favoriti i mi se tako osjećamo, zašto bi pravili korak nazad. Ambicije su splasnule zbog problema, ali ćemo se boriti sa igračima koje imamo. To je naša obaveza i odgovornost prema državi za koju igramo.”, rekao je naš selektor.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније