Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fscg.me, Objavio: G.Š. ]

10. 09. 2018. 14:33 >> 08:21

KVALIFIKACIJE ZA U-21 EP

Crna Gora dočekuje Bugarsku

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore sastaće se sjutra veče sa Bugarskom, u meču 8. kola kvalifikacija za U-21 Evropsko prvenstvo. Meč na Gradskom stadionu u Nikšiću počinje u 20.30, uz direktan prenos na TVCG.

Reprezentativci Crne Gore sa optimizmom dočekuju duel sa Bugarima, nakon nedavne pobjede u prijateljskom meču protiv Francuske (2:1), takođe u Nikšiću.

Selektor Mojaš Radonjić kazao je da su neki igrači praktično na kraju staža u mladoj reprezentaciji, ali su tu i fudbaleri koji će u narednom ciklusu biti nosioci igre.

On je rekao da Bugarska ima dobru selekciju i da njegove izabranike očekuje zahtjevan i težak meč u Nikšiću.

“Bugarska ima dobar tim od kojeg smo poraženi u prvom susretu, iako smo imali terensku inicijativu i veći broj prilika. Pitanje je sa kojim sastavom će doputovati, jer nemaju velike šanse za osvajanje drugog mjesta u grupi. Ipak, u kojem god sastavu da doputuju, očekuje nas veoma zahtjevan i težak meč”, kazao je Radonjić.

Crna Gora se trenutno nalazi na 5. mjestu u grupi sa četiri boda, koliko ima i posljednjeplasirani Luksemburg.

Grupa 9 - Tabela:

  1. Francuska     24 bod (8 utakmica)
  2. Slovenija      11 (7)
  3. Kazahstan     10 (8)
  4. Bugarska       8 (7)
  5. Crna Gora      4 (7)
  6. Luksemburg   4 (7)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније