Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 01. 2019. 10:52 >> 10:25

GVARDIOLA OCIJENIO

Svaka utakmica je kao finale

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je "svaka utakmica finale", nakon što je njegova ekipa pobijedila lidera šampionata Liverpul i smanjila zaostatak na četiri boda u Premijer ligi.

Aktuelni šampion Siti je sinoć na svom terenu pobijedio Liverpul sa 1:2 i nanio mu prvi poraz u Premijer ligi u ovoj sezoni.

"Znali smo da ćemo ako pobijedimo biti u trci za titulu u Premijer ligi, a da će biti sve gotovo ako izgubimo. Ne sjećam se ovako teške lige. Ima toliko velikih ekipa koje se bore za titulu. Blizu smo, svaka utakmica je finale", rekao je Gvardiola, prenijeli su britanski mediji.

Liverpul je u slučaju pobjede mogao da "pobjegne" na 10 bodova prednosti i borba za titulu bi bila praktično riješena, ali je sada zaostatak četiri boda. Siti je poveo golom Serhija Aguera, izjednačio je Roberto Firmino, a pobjedu šampionu donio je Liroj Sane.

"Oni su lideri, imaju četiri boda više, ali smo smanjili zaostatak. Poštujem ono što radi Totenhem, u posljednjih nekoliko utakmica Mančester junajted se vratio i naravno tu su Čelsi i Arsenal sa novim trenerima. Jirgen Klop se neće složiti, ali ovo je za Premijer ligu dobar rezultat", naveo je Gvardiola.

Gvardiola je posebno pohvalio veznog igrača Bernarda Silvu, koji je asistirao kod prvog gola, ali je i pretrčao najviše na terenu - 12,93 kilometara. Mančester siti saopštio je da nijedan igrač u Premijer ligi ove sezone nije toliko pretrčao.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније