Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

24. 03. 2019. 22:59   >>  22:31 1

REMI SLOVENIJE I S.MAKEDONIJE

Njemačka slavila u Amsterdamu, Belgija sigurna

Fudbaleri Njemačke pobijedili su večeras kao gosti Holandiju sa 3:2, u utakmici drugog kola Grupe C u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Njemačka je u Amsterdamu povela u 15. minutu golom Leroja Sanea, a prednost je udvostručio Serž Gnabri u 34. Poslije toga Holandija je izjednačila golovima Matejsa De Ligta u 48. i Memfisa Depaja u 63. minutu.

Pobjedu Nemačkoj donio je Niko Šulc u 90. minutu.

U drugoj utakmici u toj grupi, Sjeverna Irska pobijedila je u Belfastu Bjelorusiju sa 2:1

Domaći tim poveo je u 30. mintu golom Džonija Evansa, a izjednačio je Igor Stasevič u 33. minutu. Drugu pobjedu u kvalifikacijama Sjevernoj Irskoj donio je Džoš Madženis golom u 87. minutu.

Na tabeli Grupe C, Sjeverna Irska ima svih šest bodova, Njemačka i Holandija imaju po tri, s tim što Holandija ima utakmicu više. Estonija i Bjelorusija su bez bodova.

U Grupi I, Belgija je u Nikoziji pobijedila Kipar golovima Edena Azara u 10. i Mišija Batšuaija u 18. minutu.

U toj grupi ranije danas Rusija je pobijedila Kazahstan sa 4:0, a Škotska je bila bolja od San Marina sa 2:0.

Sve ekipe u Grupi I odigrale su po dvije utakmice, Belgija je prva na tabeli sa šest bodova, Kipar, Rusija, Kazahstan i Škotska imaju po tri, a San Marino nije osvojio nijedan bod.

U Grupi G, Poljska je pobijedila Letoniju sa 2:0 i ostvarila drugu pobjedu, dok su u drugoj utakmici u toj grupi Slovenija i Sjeverna Makedonija odigrale neriješeno 1:1.

Ranije danas Izrael je u istoj grupi pobijedio Austriju sa 4:2.

Poljska je prva sa svih šest bodova, po četiri su sakupili Izrael i Sjeverna Makedonija, Slovenija ima dva, a Austrija i Letonija su bez bodova u Grupi G.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније