Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

26. 03. 2019. 13:59   >>  13:24 2

KONCENTRISAO SE NA IGRU

Tumbaković: Nijesam čuo rasističke uvrede

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković rekao je da nije čuo da su navijači u Podgorici na rasnoj osnovi vredjali igrače Engleske, tokom utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Crna Gora je sinoć povela u Podgorici protiv Engleske, ali je izgubila sa 1:5.

Britanski mediji prenijeli su da su domaći navijači na rasnoj osnovi vrijeđali tamnopute engleske fudbalere, a UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv FSCG.

"Ništa nijesam primetio, nijesam čuo. Sada prvi put čujem za to", rekao je Tumbaković poslije utakmice.

"Ne znam zbog čega bih morao to da komentarišem, a drugo, ništa nijesam čuo. Samo sam mislio na utakmicu, morao sam da se koncentrišem na to", dodao je selektor Crne Gore.

Reprezentativac Engleske Rahim Sterling rekao je da bi Crna Gora za kaznu trebalo da igra utakmice pred praznim tribinama.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније