Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 04. 2019. 20:46 >> 20:46

POZIVA NA OPREZ

Valverde: Junajted slavio na tri od četiri gostovanja...

Trener fudbalera Barselone Ernesto Valverde rekao je danas da njegova ekipa u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester junajteda mora da bude oprezna, podsjećajući na preokret engleskog kluba protiv Pari Sen Žermena.

"Ove godine u Ligi šampiona Junajted je pobijedio na tri od četiri gostovanja, a najskoriji je bio onaj protiv PSŽ-a u Parizu, kada su i izborili četvrtfinale. Ono čega se najviše pribojavam je njihovo stanje uma, odnosno psihološke pripreme, snage njihovih igrača i brzine. To su igrači koji dobro zauzimaju prostor što nikako ne smijemo da im dopustimo, jer su veoma tačni i efikasni", rekao je Valverde.

Barselona je prošle srijede u Mančesteru pobijedila Junajted sa 1:0, a sjutra se na stadionu Kamp nou igra revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

"Ne plašimo ih se. Entuzijasti smo i spremni smo da se borimo za plasman u polufinale Lige šampiona. Znamo da igramo protiv velikog kluba, sjajnim timom i svašta se može desiti. Oni su dobar tim, ali i mi smo. Na kraju je nagrada polufinalne, a mi to želimo", rekao je Valverde.

On je kazao da i pored postignutog gola u gostima duel nije riješen, kao i da se njegova ekipa neće braniti, već pokušati da upiše novu pobjedu.

"Kao i u svakoj utakmici, mi ćemo pokušati da nametnemo naš stil igre. To znači da ćemo ići na pobjedu, ne da branimo rezultat. To bi bilo apsurdno", zaključio je Valverde.

Revanš utakmica Barselone i Mančester junajteda igraće se sjutra od 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније