Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 04. 2019. 19:59   >>  19:57

GVARDIOLA PORUČIO IGRAČIMA

Ne čitajte novine, ne uključujte televizor, ne slušajte radio

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da njegovi fudbaleri moraju da ostanu mirni i koncentrisani na tri preostale utakmice u Premijer ligi, poslije pobjede nad Mančester junajtedom i povratka na prvo mjesto na tabeli.

Siti je sinoć na Old Trafordu pobijedio Junajted sa 2:0 i vratio se na prvo mjesto na tabeli sa bodom više od Liverpula. Gvardiola je postao prvi trener koji je pobijedio u tri uzastopne utakmice na Old Trafordu.

Sitiju su do kraja prvenstva ostale utakmice protiv Barnlija, Brajtona i Lestera, a Gvardiola je upozorio igrače da još nema razloga za slavlje.

"Moramo da budemo mirni. Ne čitajte novine, ne uključujte televizor, ne slušajte radio", rekao je Gvardiola, prenijeli su britanski mediji.

Siti je eliminisan u četvrtfinalu Lige šampiona, a poslije revanša sa Totenhemom Gvardiola je pohvalio igrače.

"Ne možete da zamsilite koliko nam je palo teško ispadanje iz Lige šampiona, kada smo mislili da smo prošli. To je bilo zaista, zaista teško. Onda smo imali Totenhem u prvenstvu i to nije bila dobra igra. Ali, ostali smo tu. Najvažnija je reakcija igrača. Poslije toga smo došli na Old Traford i pobijedili treći put uzastopno, posebno u ovoj utakmici sa velikim pritiskom. Ništa se ne mijenja, osvojili trofej ili ne, moji igrači će uvijek imati moje veliko poštovanje", naveo je Gvardiola.

Siti će za vikend igrati na gostovanju protiv Barnlija, a Liverpul će dočekati Hadersfild.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније