Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

20. 08. 2019. 20:51   >>  20:49

BLIZU TRANSFERA

Riberi karijeru nastavlja u Fiorentini

Francuski fudbaler Frank Riberi je, kako navode italijanski mediji, pronašao klub na Apeninskom poluostrvu.

Nakon 12 sezona Frank Riberi je napustio Bajern Minhen. Kao naredne destinacije spominjale su se Amerika, Kina, Rusija, ostanak u Njemačkoj, ali najbliži potpisu bili su kuvajtski Al Naser,a iz prikrajka je vrijebala i Fiorentina. Upravo su ljubičati sad izašli na pol-poziciju i vrlo su blizu realizaciji transfera.

Riberi će sa Fiorentinom potpisati ugovor na dvije godine.

Italijani pišu da doskorašnji krilni napadač Bajerna pristao na fiksnu platu od 4.000.000 eura godišnje, s tim što bi kroz bonuse mogao da dođe do onih 5.000.000, koliko su mu nudili u Al Naseru.

Riberi je u karijeri još nastupao za Bulonj, Ales, Brest, Mec, Galatasaraj i Marsej, a za reprezentaciju Francuske nastupao je osam godina i odigrao 81 utakmicu.

Za Bavarce je na 425 zvaničnih mečeva dao 124 gola i zablježio 182 asistencije.

Jedini je igrač u istoriji Bundes lige sa devet titula prvaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније