Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 09. 2013. 18:02 >> 18:05

1. CFL

Sutjeska zaustavljena, pobjede Budućnosti i Zete

Sutjeska je i drugo kolo zaredom remizirala - nakon Budućnosti, za dva boda izabranike Dragana Radojičića zakinuo je i posljednjeplasirani Rudar, iako je gubio 2:0. Na kraju je bilo 2;2, pa je Sutjeska zaostala za vodećima Mogrenom i Čelikom, koji svoj meč igraju sjutra. Budućnost je opet prijatno iznenadila i odnijela bodove iz Radanovića 1:0. Sjajan dan gostujućih ekipa upotpunili su Zeta, Mladost i Lovćen.

Šampion je nakon prvih 45 minuta bio na pragu pobjede jer je vodio 2:0. Goste je načeo Isidorović sredinom poluvremena, da bi Jovović pet minuta prije kraja prvih 45 minuta udvostručio vođstvo. Međutim, u drugom dijelu, potpuno druga slika. Rudar se trgao, svjestan da nema što da izgubi, smanjio je JOvančov, a veliki bod Pljevljacima donio je Koha.

Budućnost je slavila u Radanovićima sa 1:0, iako je Grbalj bio favorit. Junak "plavo-bijelih" bio je talentovani Ilinčić koji je pogodio u 7. minutu. Podgoričani su od 70. minuta igrali sa igračem manje, ali su odbili sve napada domaćih.

Zeta je pobijedila u Petrovcu sa 2:1 i nastavila sa dobrima partijama. Momci Mladena Vukićevića su već nakon deset minuta imali velikih 2:0. Razigrani Orlandić je pogodio u 4. i 9. minutu. Neizvjesnost je vratio Vujačić u 15. minutu, ali to je bilo sve od Petrovca.

Mladost je golom Savićevića prebrodila teško gostovanje Dečiću u Tuzima, dok je takođe sa 1:0 slavio Lovćen u Baru. Gol odluke dao je Vušurović sredinom nastavka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније