Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 09. 2013. 19:03 >> 19:03

PRIMERA

Četvrta uzastopna pobjeda Atletika

Atletiko Madrid je još jednom pokazao da može da igra atraktivno i efikasno i bez Radamela Falkaq - puleni Diega Simeonea su na startu četvrtog kola ubjedljivo savladali Almeriju na svom terenu sa 4:2.

Zanimljivo je da su za "Jorgandžije" pogađali sve različiti strijelci.

Goleadu je započeo David Vilja koji je zatresao mrežu  gostiju volejom u 15. minutu, da bi prednost udvostručio Dijego Košta iz penala.

Rodri je smanjio pet minuta prije kraja prvog poluvremena. Tijago je povećao na 3:1, a pitanje pobjednika je riješio Raul Garsija.

Ovo je četvrta uzastopna pobjeda Atletika od početka prvenstva.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније