Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 09. 2013. 18:01 >> 18:01

NE ŽELI NOVAC

Kaka se odriče plate dok je povrijeđen

Povratnik u ekipu Milana, Rikardo Kaka, moraće da pauzira mjesec dana, a Brazilac će se odreći svoje plate sve dok ne bude ponovo na terenu.

Kaka je svoj drugi debi u dresu "Roso-nera" imao u subotu na gostovanju Torinu, ali njegova prva utakmica nakon povratka nije prošla najbolje. Niame, Milan je uspio da izvuče samo bod golom Balotelija iz penala, a Brazilac je 71. minutu meča povrijedio prmicač.

Danas je iz kluba potvrđeno da će Kaka morati da odsustvuje mjesec dana. Kakvo takvo olakšanje za Milan je to što za to vrijeme neće morati da mu daju platu.

"Od Milana ne želim ništa drugo osim ljubavi i podrške. Zbog toga sam odlučio ukinuti svoja primanja od kluba, sve dok se u potpunosti ne oporavim", kazao je Kaka, koji će zbog takvog potstupka sigurno zadobiti još veće simpatije kod navijača.

Ista povreda mučila je Brazilca dok je bio u Realu, u kojem se nije naigrao upravo zbog povreda, zbog kojih nije imao prilike da se dokaže.

Njegova povreda dolazi u nezgodnom trenutku za Milan. U srijedu dočekuju borbeni Seltik na otvaranju grupne faze Lige šampiona, a za vikend ih očekuje derbi sa Napolijem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније