Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

03. 10. 2019. 20:07 >> 20:03

ODGOVORIO PREDSJEDNIKU BORUSIJE

Obamejang: Vacke je klovn

Fudbaler Arsenala Pjer-Emerik Obamejang nazvao je danas izvršnog direktora Borusije Dortmund klovnom nakon što ga ovaj optužio da se u londonski klub prešao samo zbog novca.

Izvršni direktor Dortmunda Hans Joahim Vacke je u intervjuu za Zidojče cajtung rekao da je Obamejang sigurno lijepo zarađuje u Arsenalu, ali da je i tužan jer Ligu šampiona može da gleda samo na TV-u.

"Obamejang igra sjajno u Arsenalu. Sigurno mu je toplo oko srca kad pogleda bankovni račun, ali srijedom je tužan jer Ligu šampiona može da gleda samo na TV-u", rekao je Vacke.

Obamejang mu je danas ogovorio.

"Bolje za tebe da ne govorim zašto sam zaista napustio Dortmund, gospodine Vacke. Vi ste takav klovn. Sjećam se kada ste rekli da nikada nećete prodati Usmana (Dembelea), ali onda ste vidjeli više od 100 miliona eura i prvi ste uzeli novac. Ne pričajte o novcu, molim vas. Ostavite me na miru", napisao je Obamejang na Tviteru.

Obamejang je u Arsenal prešao iz Dortmunda u januaru 2018. On je postigao do sada 39 golova na 56 premijerligaških utakmica, uključujući i sedam ove sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније