Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

31. 10. 2019. 22:46 >> 22:51

ALEKSANDER-ARNOLD

"San mi je da budem kapiten Liverpula"

Fudbaler Liverpula Trent Aleksander-Arnold rekao je da bi volio da jednog dana predvodi klub s Enfilda kao kapiten.

Aleksander-Arnoldu, koji je rođen i odrastao u Liverpulu, nedostaje samo jedna utakmica da stigne do brojke od 100 odigranih za "crvene" za koje je debitovao 2016.

Ovaj 21-godišnji fudbaler bi mogao svoju 100. utakmicu za Liverpul da odigra u subotu protiv Aston Vile.

"Ne stidim se da kažem da sanjam da postanem kapiten. Ne biram ja ko će biti kapiten, ali bih volio da se to dogodi jednog dana. Biti kapiten Liverpula je nešto o čemu sam oduvijek sanjao i nešto što me motiviše", rekao je Aleksander-Arnold za Radio Bi-Bi-Si.

"Oduvijek sam igrač Liverpula. Liverpul je oduvijek bio moj dom. Nikad nijesam razmišljao o promjeni kluba. Kada sam odrastao sanjao sam da igram za Liverpul, sada živim taj san i ne želim da se to mijenja", dodao je.

On je postao najmlađi fudbaler koji je započeo dva uzastopna finala Lige šampiona.

U opširnom intervjuu prisjetio se Aleksander-Arnold i prve utakmice koju je gledao na Enfildu.

"Moja prva utakmica na Enfildu bilo je četvrtfinale Lige šampiona 2005. Pobijedili smo 2:1. Teško je opisati, bilo je glasno... Bio sam još mali, pokušavao sam sve da vidim", rekao je on.

Liverpul je te sezone u spektakularnom finalu u Istanbulu pobijedio Milan.

"Pobjednička parada je prošla pored naše kuće. Igrači su mi tada bili sve, imao sam postere Džerarda i Karagera u svojoj sobi", naveo je Aleksander-Arnold.

Aleksander-Arnold je debitovao za prvi tim Liverpula oktobra 2016. Od tada je imao velike noći u dresu Liverpula, a za to je, po njegovim riječima, zaslužan trener Jirgen Klop.

"On je neko zbog koga sam danas ovakav. Gurao me iz dan u dan da budem bolji. Dao mi je toliko prilika da nikad neću moći da mu se odužim", rekao je Aleksander-Arnold.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније