Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 12. 2019. 23:12 >> 23:10

MINIMALAC SEVILJE

Mesi u završnici meča presudio Atletiku

Fudbaleri Barselone pobijedili su večeras u gostima Atletiko Madrid sa 1:0 u derbiju 14. kola španske Primere.

Odlučujući gol postigao je Lionel Mesi u 86. minutu i to pošto je iskoristio asistenciju Luisa Suaresa koji je prethodno došao do lopte nakon što je Toma Lemar izgubio loptu na sredini terena.

Meč na stadionu Metropolitano bio je izuzetno dinamičan, a Atletiko je u prvom poluvremenu propustio tri odlične prilike da dodje do vođstva, pošto je Mark Andre Ter-Štegen bio odličan na golu Barselone.

U drugom dijelu meča, Katalonci su uglavnom imali incijativu, ali sve do kraja meča nijesu ozbiljnije ugrozili gol Jana Oblaka.

Barselona se ovom pobjedom vratila na diobu prvog mjesta Real Madridom, pošto oba tima imaju po 31 bod, dok je Atletiko šesti sa 25.

Fudbaleri Sevilje pobijedili su na svom terenu Leganes sa 1:0.

Jedini gol postigao je Dijego Karlos u 63. minutu.

Sevilja je poslije treće uzastopne pobjede, ukupno devete, druga na tabeli sa 30 bodova i ima bod manje, ali i utakmicu više, od prvoplasiranog Real Madrida.

Leganes je pretrpio 11. poraz i posljednji je na tabeli sa šest bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније