Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O. Z. ]

08. 01. 2020. 21:59   >>  22:03

EMERI PORUČIO

"Nejmar da se vrati u Španiju i postane najbolji na svijetu"

Španski stručnjak Unai Emeri rekao je danas da Nejmar treba da se vrati u Španiju i postane najbolji fudbaler na svijetu.

"Ima 27 godina i sve uslove da postane najbolji igrač planete. volio bih da se vrati u Španiju, jer najbolji igrači treba da budu u najboljim klubovima. Govori se da će se vratiti u Barselonu, i ja sam otišao u Pari Sen Žermen, ali sada kada sam u Španiji, mislim da se i on mora vratiti", rekao je Emeri, prenosi goal.com.

Brazilski fudbaler je 2017. godine napustio Španiju i potpisao za francuski Pari Sen Žermen, gdje je i sarađivao sa Emerijem, a još tada su se u medijima pojavila nagađanja da bi Nejmar mogao da se vrati u Barselonu.

Emeri je trenutno bez posla, pošto je prije nešto više od mjesec dana dobio otkaz u Arsenalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније