Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

07. 03. 2020. 20:29 >> 20:33

TRJUMF ZA POVRATAK NA VRH

Nou Kamp strahovao, odlučio Mesi sa penala

Barselona se namučila, ali je ipak pobijedila Real Sosijedad s 1:0 u meču 27. kola španske La Lige.

Poraz od Real Madrida očigledno je ostavio traga na igrače Barselone, koji su danas djelovali neuvjerljivo, ali uspjeli su da se izvuku, da pobijede i da makar privremeno opet zasjednu na vrh.

Brajthvajt je imao prvu šansu na meču, ali je u 10. minutu njegov udrac odbranio golman gostiju. Potom Remiro zaustavlja i udarac Mesija u 30. minutu.

Mesi je prijetio još jednom, ali ostaje 0:0 do poluvremena. Nastavila je Barselona s napadima, ređale su se opasne situacije pred golom Sosijedada, ali tek u 81. minutu se rezulat na semaforu mijenja.

Sudija je uz pomoć VAR-a pokazao na bijelu tačku, a Mesi postiže gol za oduševljenje u Kataloniji.

Duboko u sudijskoj nadoknadi Žordi Alba je postigao gol, ali je ovaj put VAR bio protiv Barselone, pa je ostalo 1:0, što je opet bilo dovoljno za slavlje.

Barselona u idućem kolu gostuje Majorci, a istovremeno se nada da će Real sjutra kiksati na gostovanju u Seviji protiv Betisa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније