Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

17. 07. 2020. 14:26 >> 14:23

NAJAVIO PROMJENE

Mesi: Slaba smo ekipa

Argentinski fudbaler Lionel Mesi priznao je da je Barselona slaba ekipa koja mora biti samokritična, nakon što je u četvrtak ostala bez titule prvaka Španije.

Real je sinoć obezbijedio 34. titulu prvaka Španije jnad Viljarealom, dok je Barselona izgubila od Osasune.

"Mi smo slaba ekipa koja može da se pobijedi s dovoljno intenziteta i entuzijazma. Moramo da budemo samokritični, počevši od igrača, ali i preko svih ostalih u klubu. Mi smo Barselona i dužni smo da pobjeđujemo na svakoj utakmici", rekao je Mesi, prenose španski mediji.

"Nijesmo očekivali da ćemo sezonu završiti na ovaj način, ali tako je bilo tokom cijele sezone. Izgubili smo previše bodova jer smo u važnim trenucima bili slabi. Navijači su bijesni jer im ne dajemo ništa i ponestaje im strpljenja", dodao je Mesi.

Barselonu nakon izgubljene titule u Španiji čeka Liga šampiona i revanš meč protiv Napolija u osmini finala. U prvoj utakmici je bilo 1:1.

"Ako hoćemo Ligu šampiona moramo mnogo da mijenjamo. Ako igramo ovako, izgubićemo od Napolija", istakao je Mesi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније