Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 08. 2020. 19:40 >> 19:41

NAJBLIŽI LIVERPULU

Rumenige potvrdio odlazak Alkantare

Izvršni direktor fudbalskog kluba Bajern iz Minhena Karl Hajnc Rumenige potvrdio je danas da će u narednim danima klub napustiti Tijago Alkantara, prenijeli su njemački mediji.

"Izgleda da Alkantara želi da nas napusti. Rekao nam je da bi na kraju karijere želio da proba nešto novo i da se neće predomisliti. On je pokazao da umije da igra velike utakmice. Zato će to biti odlazak koji će nas povrijediti", rekao je Rumenige.

Španski reprezentativac 29-godišnji Alkantara je najbliži prelasku u engleski Liverpul ali za sada nema zvanične ponude.

"Očekujemo konkretne ponude u narednim danima. Za sada ih nema", naveo je Rumenige.

Alkantara je u Bajern stigao 2013. godine iz Barselone i do sada je odigrao ukupno 235 utakmica i postigao 31 gol.

Sa minhenskim klubom osvojio je sedam titula u Bundesligi, Ligu šampiona, četiri Kupa, tri Superkupa Njemačke i svjetsko klupsko prvenstvo.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније