Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 09. 2020. 14:47 >> 15:04

PETOGODIŠNJI UGOVOR

Golman Mendi potpisao za Čelsi

Dosadašnji golman Rena Eduard Mendi potpisao je danas petogodišnji ugovor sa fudbalskim klubom Čelsi.

"Uzbuđen sam što sam prešao u Čelsi. Ostvario mi se san da budem dio uzbudljive ekipe", naveo je 28-godišnji senegalski golman.

Čelsi je doveo golmana poslije pritiska na prvog čuvara mreže Kepu Arisabalagu, poslije grešaka koje je napravio u prethodnim utakmicama. Trener Frenk Lampard rekao je da je novi golman doveden kako bi pojačao konkurenciju u ekipi.

Londonski klub ima i 38-godišnjeg golmana Vilija Kabaljera.

Mendi je prošle sezone u 24 utakmice u francuskom prvenstu devet puta sačuvao svoju mrežu, u poređenju sa Arisabalagom, koji u 33 prvenstvene utakmice devet puta nije primio gol.

Mendi je osmo pojačanje Čelsija u ljetnjem prelaznom roku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније