Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 01. 2021. 11:36 >> 12:03

ČELSI TRAŽI ZAMJENU?

Lampard pred otkazom

Britanski mediji prenose da će Frenk Lampard uskoro dobiti otkaz.

Mediji na "Ostrvu" jutros pišu o Frenku Lampardu i Čelsiju koji će ga do kraja današnjeg dana otpustiti, prenosi B92.

Kako se navodi, uprava Čelsija je vrlo nezadovoljna radom i rezultatima ekipe pod trenerskom palicom nekadašnjeg kapitena Frenka Lamparda.

Čelsi je juče slavio protiv Lutona u FA kupu, ali to nije dovoljno da Lampard zadrži posao.

"Plavci" su u Premijer ligi izgubili pet od posljednjih osam utakmica i trenutno su deveti na tabeli sa pet bodova manje od mjesta koje vodi u Ligu šampiona.

Govoreći prije meča sa Lutonom, Lampard je rekao da je borac.

"Tako sam kao igrač uspio da napravim karijeru. Nije mi bilo potrebno da se vraćam. Vratio sam se sa željom da budem uspješan. Znao sam da će biti teških situacija i stvari koje ne možete da kontrolišite kao što ste radili dok ste bili igrač", rekao je Lampard koji je preuzeo Čelsi u ljeto 2019. godine.

U ponedjeljak ujutru, igračima je javljeno da nijesu u obavezi da se pojave na jutarnjem treningu, tačnije, nikome od igrača nije preporučljivo da u klupske prostorije dođe prije popodneva, piše britanski Telegraf.

Sve je izglednije da će Čelsi uskoro pronaći zamjenu za Frenka Lamparda.

Dobro obaviješteni Fabricio Romano prenosi da će Tomas Tuhel biti novi trener Čelsija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније