Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ FSCG ]

28. 01. 2021. 14:50 >> 14:49

KVALIFIKACIJE ZA EP

Mladi fudbaleri protiv Italije, Švedske i Republike Irske

Mlada reprezentacija Crne Gore igraće u grupi F kvalifikacija za UEFA U21 EURO, koji će se 2023. godine održati u Rumuniji i Gruziji. U grupi sa ,,sokolima“ su reprezentacije Italije, Švedske, Republike Irske, Bosne i Hercegovine i Luksemburga.

"Grupa je teška, mislim da je teža nego u prethodnom kvalifikacionom ciklusu. Mi sada moramo da se prilagodimo ovoj grupi i da probamo da napravimo što bolji rezultat. Uoči početka prethodnih kvalifikacija bio sam veoma optimističan, ali rezultatski nijesmo dobro prošli. Sigurno da ćemo probati da izvučemo pouke iz tih kvalifikacija, kako bismo ostvarili što bolji rezultat u ovoj grupi. Biće potrebno i sportske sreće, kao i da nas zaobiđu kadrovski problemi. Želim da u predstojećim kvalifikacijama budemo više takmičari, da momci imaju što veću minutažu u svojim klubovima, kako bi na pravi način odgovorili zadacima koje ćemo postaviti pred njima", kazao je selektor Miodrag Vukotić.

Kvalifikacije za UEFA U21 EURO igraće se od marta ove do juna naredne godine. Tačan raspored takmičenja u grupi F biće objavljen naknadno.

Direktan plasman na završni turnir obezbijediće devet prvoplasiranih, kao i najbolja drugoplasirana ekipa. Preostalih osam drugoplasiranih reprezentacija igraće u baražu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније