Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92 ]

06. 05. 2021. 23:10 >> 23:12

BORIĆE SE ZA TROFEJ

Junajted i Viljareal u finalu Lige Evrope

Fudbaleri Mančester junajteda i Viljareala plasirali su se u finale Lige Evrope, nakon što su večeras eliminisali Romu, odnosno Arsenal.

Iako je Roma večeras pobijedila Mančester junajted sa 3:2, trebala su joj još tri gola da bi dostigla prednost engleskog tima iz prvog meča u kojem je slavio 6:2.

Mančester je do vođstva došao u prvom poluvremenu, golom Kavanija u 39. minutu. Izjednačio je Edin Džeko u 57. dok se za preokret postarao Brajan Kristante u 60. minutu.

Kavani je donio novo izjednačenje golom u 68. minutu, da bi Zalevski u 83. minutu pogodio za 3:2 i ipak pirovu pobjedu Rome.

U drugom polufinali, španski tim je kao gost odolio na gostovanju Arsenalu u Londonu.

Meč je završen bez golova, pa je Viljareal zahvaljujući pobjedi od 2:1 u prvom meču stigao do prvog evropskog finala.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније