Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 02. 2013. 18:22 >> 18:35

BLISTALI KAZORLA I GIGS

Premijer liga: Junajted gazi ka tituli

Junajted je bez problema pregrmio gostovanje „fenjerašu“ Kvins Park Rendžersu i slavio sa 2:0. Pobjeda ostala u sjenci povrede Van Persija. Kazorla sa dva gola donio pobjedu Arsenalu, koji je tako na trenutak zaboravio na krizu.

Junajted je u 23. minutu došao do vođstva. Udarac Van Persija odbio je Cezar, ali samo do ivice šesnaesterca, gdje ju je dočekao Rafael i uputio fantastičan udarac i pomoći za KPR nije bilo.

Sredinom poluvremena, Van Persi je "imao sudar" sa kamerom pored terena, kada je povrijedio leđa. Iako je posle toga odigrao još desetak minuta, Aleks Ferguson je odlučio da ga izvede iz igre u 41. minutu.

Mančester je bio bolji u drugom pluvremenu, a pobjedu je ovjerio fenomenalni Rajan Gigs, koji je danas zabilježio 999. nastup za klub sa „Old Traforda“.

Na krilima Santija Kazorle, Arsenal je slomio otpor Aston Vile i nastavio trku za četvrto mjesto. Španac je pogodio već u šestom minutu, ali to nije pokolebalo goste, koji su sredinom nastavka došli do izjednačenja.  Vajman je sve odradio sam,povukao loptu od sredine terena, došao do dvadesetak metara od gola Arsenala i uputio šut posle kojeg je Ščešni morao bolje da reaguje.

Arsenal je potom krenuo na sve ili ništa, Žiru je čak pogodio i prečku, ali na gol se čekalo sve do 85. minuta. Volkot je uposlio Monreala, novi igrač Arsenala Kazorlu, koji je još jednom bio precizan za pobjedu i veliko olakšanje u taboru „tobdžija“.

Arsenal je potom krenuo na sve ili ništa, Žiru je čak pogodio i prečku, ali na gol se čekalo sve do 85. minuta. Volkot je uposlio Monreala, novi igrač Arsenala Kazorlu, koji je još jednom bio precizan za pobjedu i veliko olakšanje u taboru „tobdžija“.

Everton je dugo vodio, na gostovanju Noriču, ali se sa još jednog gostovanja vratio bez ijednog boda. Lion Osman, je poslije asistencije Lejtona Bejnsa, doveo „karamele“ u vođstvo. Preokret domaćih uslijedio je u posljednjih šest minuta. Snodgras je izveo korner, a reprezentativac Sijera Leonea Kamara  sjajnim udarcem glavom donio izjednačenje . Pobjedu domaćinu donio je iskusni Grant Holt u 90. minutu.

Evrogolom Dimitra Berbatova, Fulam je pobijedio čvrsti Stouk i došao u sredinu tabele.U derbiju začelja, Vigan se sa gostovanja Redingu vratio sa ubedljivom pobjedom od 3:0. Bila je ovo prva pobjeda tima Roberta Martineza, poslije šest uzastopnih mečeva.

Rezultati i strijecli:

Fulam - Stouk 1:0
(Berbatov 45+1.)

Arsenal - Aston Vila 2:1
(Kazorla 6, 85. - Vajman 68.)

Norič - Everton 2:1
(Kamara 84, Holt 90. - Osman 39.)

KPR - Mančester junajted 0:2
(Rafael 23, Gigs 80.)

Reding - Vigan 0:3
(Kone 44, 45, Figeroa 48.)

VBA - Sanderlend 2:1
(Lukaku 35, 75. - Sesenjon 79.)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније