Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

22. 04. 2023. 18:00 >> 18:01

LA LIGA

Osasuna slavila u goleadi sa Betisom: Dva gola Anta Budimira

Fudbaleri Osasune savladali su na svom terenu Betis sa 3:2 u 30. kolu La Lige.

Jedan od najboljih pojedinaca na meču je bio hrvatski fudbaler Ante Budimir koji je dao dva gola.

Već u šestom minutu viđen je prvi gol. Visoki presing ekipe iz Pamplone se isplatio, a Kike Barha je lijepo pronašao hrvatskog fudbalera koji se sjajno izborio za poziciju i doveo svoj tim u vođstvo.

I tek što je meč nastavljen, a već ponovo smo vidjeli istu dobitnu kombinaciju Osasune.

Golman Herera je započeo kontru, lopta je stigla do Barhe koji je probio sjajno po desnoj strani a onda centrirao Budimiru, koji je svojim gotovo trejdmark potezom, udarcem glavom sproveo loptu u mrežu.

I dok je izgledalo da su gosti iz Andaluzije u nokdaunu, Huan Miranda se najbolje snalazi u protivničkom šesnaestercu i smanjuje na 2:1.

Tu nije bio kraj golovima u prvom dijelu utakmice jer je Osasuna u posljednjih pet minuta došla do novog gola.

Sjajan trk po lijevom boku još jednog marokanskog fudbalskog brzanca Abda Ezzalzulija, a Jon Monkajol uz dosta sreće i odbitak jednog fudbalera Betisa postiže treći gol.

U nastavku Gvido Rodrigez nakon kornera pogađa za 3:2, i uslijedila je ofanziva Betisa u želji da izbore makar bod, ali Osasuna je uspjela da se odbrani i da dođe do nova tri boda.

Betis gubi polako trku za Ligu šampiona, sada su peti sa tri boda manje od Sosijedada, ali i utakmicom više.

Osasuna se nalazi na sedmom mjestu, i gradi formu za najbitniju utakmicu sezone za njih - finalu Kupa kralja protiv Real Madrida.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније