Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 03. 2013. 17:41 >> 17:56

SJAJNI LEVANDOVSKI

Bundesliga: trijumfi Dortmunda i Šalkea

Šalke razbio Volfsburg u gostima sa 4:1, dok je Dotmund na krilima dvostrukog strijelca Levandovskog pobijedio Hanover sa 3:1 i zadržao drugo mjesto.

„Milioneri“ su već u 20. minutu vodili sa 2:0, smanjio je u finišu poluvremena Abdelaue, dabi sve dileme oko pobjednika riješio Šiber, pogotkom 20 minuta prije kraja.

Šalke je, poslije serije loših rezultata, konačno zaigrao u skladu sa kvalitetom koji posjeduje. Tim iz Gelzenkirhena je ubjedljivo trijumfovao u Volfsburgu, što je Šalkeu drugi uzastopni trijumf u Bundesligi. Gosti su meč prelomili u posljednjih pola sata, kada su redom pogađali Dreksler, Huntelar i Farfan. Prethodno je Dreksler doveo Šalke u vođstvo, a početkom nastavka izjednačio je Olić.

Verder je pretrpeo treći uzastopni poraz, i tone sve dublje na tabeli. Bopdove sa „Vezera“ odnio je „davljenik“ Augsburg. Jedini gol postigao je Verner u 29. minutu.

Rezultati i strijelci:

Dortmund - Hanover 3:1

(Levandovski 8, 21, Šiber 72. - Abdelaue 40.)

Verder - Augsburg 0:1

(Verner 29.)

Hamburg - Grojter Firt 1:1

(Bejster 21. - Đurđić 14.)

Volfsburg - Šalke 1:4

(Olić 50. - Draksler 33, 63, Farfan 79, Huntelar 86.)

Nirnberg - Frajburg 1:1

(Simons 33(pen) - Šmid 83.)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније