Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

19. 06. 2023. 12:09 >> 12:09

PRENOSE ŠPANSKI MEDIJI

Bivši dvojac iz Barselone blizu da ponovo zaigra sa Mesijem

Dva bivša igrača Barselone, Serhio Buskets i Đordi Alba, mogli bi od naredne sezone ponovo da zaigraju sa Lionelom Mesijem, ali ovoga puta u MLS ligi u dresu Intera iz Majamija.

Busuets je napustio Barselonu poslije punih 18 godina provedenih na "Nou Kampu", pošto nije želio da produži ugovor koji mu je istekao na kraju sezone.

Kako prenosi španski "AS", Inter iz Majamija je blizu je da postigne dogovor sa Busketsom kako bi ga ponovo ujedinio sa  Mesijem u istoj ekipi.

Nakon što je najavio da napušta Barselonu, španski vezista imao je nekoliko ponuda na stolu iz SAD, Saudijske Arabije i Katara.

Međutim, tu ne bi bio kraj sa pojačanjima iz Barselone. Kako prenosi, "Mundo Deportivo", Inter namjerava da dovede i bivšeg defanzivca Blaugrane Đordija Albu.

Alba je formalno napustitio Barselonu psolije 11 godina, nakon što je raskinuo ugovor sa klubom.

Iskusni bek je bio povezivan sa ostankom u Evropi, a interesovanje iz za njega su pokazivali Atletiko Madrid i  Inter iz Milana.

Pomenuti trojac je tokom perioda u Barseloni zajedno igrao devet sezona.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније