Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

25. 06. 2023. 19:38 >> 19:38

SVJESNI TEŽINE ZADATKA

Grbić: Idemo na Island da odigramo najbolje što možemo

Igrač Budućnosti Petra Grbić kazao je da je ekipa svjesna da je na Islandu čeka težak zadatak, ali da će učiniti sve da se plasiraju u prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Rival u polufinalu pretkvalifikacija je Atletik Eskaldes iz Andore, a eventualni protivnik "plavih" u finalu bio bi bolji iz duela domaćeg Breidablika i Tre Penea iz San Marina.

Pobjednik ide u prvo kolo kvalifikacija za elitno takmičenje.

"Bilo je malo vremena za odmor, svega osam dana. Gledali smo psihički da se vratimo, jer od fizičke snage nismo izgubili baš ništa. Malo smo to nadogradili, ali na Zlatiboru smo odigrali samo jednu utakmicu. Uz to, bilo je loše vrijeme, pa nismo mogli sve zamisli da sprovedemo u djelo. To je što je, idemo tamo da odigramo najbolje što možemo", kazao je Grbić u emsisiji "Sportsko popodne" na RTCG.

Budućnost je u pauzi bitno promijenila tim, a nije bilo puno vremena za uigravanje.

"Otišla su nam četiri jako bitna igrača. Pokušavamo da nove igrače uklopimo, vremena je malo. Ekipu iz Andore smo analizirali, igraju sa tri pozadi, gaje španski stil igre. To su igrači koji su igrali špansku drugu i treću ligu. Neće biti nimalo lako, ali daćemo makimum i uvijek se nadamo najboljem", istakao je Grbić i dodao:

"Na Islandu nas čeka vještačka trava, ali mnogo brža od naše. Mi smo trenirali na vještačkoj podlozi ovih dana, da se što bolje spremimo. Razmišljamo samo o timu iz Andore, pa ćemo onda vidjeti ako prođemo, kako protiv Brejdablika".

On će ove sezone biti velika podrška mladim igračima u klubu.

"Ja bih bio najsrećniji kad bi iskočio neki mladi igrač ove godine. Imamo talente, posebno se ističe Vasilije Adžić. Mislim da sam polusezonu odigrao dobro, izabran sam od strane saigrača u idealni tim sezone. Volio bih da mladi nose igru, ja ću bez problema onda biti na klupi i biti im velika podrška", kazao je Grbić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније