Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

31. 07. 2023. 17:59 >> 18:00

VELIKO POJAČANjE

Kavani: Čast je nositi desetku u Boki

Urugvajski napadač Edinson Kavani kazao je da mu je velika čast što će nositi Bokin dres sa brojem deset.

On je ovog ljeta na "Bombonjeru" stigao iz Valensije.

"Uvijek sam pričao o brojevima i njihovom značenju. Ipak i pritisak da ću imati taj broj na leđima je lijepa stvar. Lijepo je nositi dres sa tim brojem. Brojevi ne čine da igrate dobro ili loše, ali to je broj koji ljudi obožavaju i to mi daje posebnu odgovornost, da ga nosim i branim. Nositi desetku u Boki je nešto sjajno", kazao je Kavani i dodao:.

"Srećan sam iz mnogo razloga. Prije svega što sam došao u takav klub, što sam bliže kući. Bio sam baš daleko godinama unazad. Ima stvarno mnogo razloga za sreću", rekao je Edinson.

Istakao je da je veliku ulogu u transferu odigrao Huan Roman Rikelme.

"Boka je najveći klub u Južnoj Americi i na svijetu, doći u takav klub je poseban motiv. Životne okolnosti su me dovele na tu stazu. Hvala Huanu Romanu Rikelmeu što je bio tu kada sam dolazio. Poklopile su se neke stvari, interes Boke je bio jak, a to što sam time i bliže kući mi je pomoglo da donesem odluku", rekao je Kavani.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније