Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

30. 08. 2023. 15:21 >> 15:22

ZBOG PREVARE KRIPTOVALUTAMA

Ronaldinju ponovo prijeti odlazak u zatvor

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo mogao bi ponovo da završi u zatvoru, jer su on i njegov brat optuženi su za prevaru kriptovalutama, zbog čega je određeni broj ljudi ostao bez novca.

Kako navode brazilski mediji, oni su preko svoje firme "18k" navodili ljude da im uplaćuju po 30 dolara u protivvrijedosti kriptovaluta, garantujući im zaradu.

Nakon što se nekoliko puta nije odazvao pozivu suda u Brazilu, tužilaštvo u toj zemlji Ronaldinju  traži da plati odštetu od 61.2 miliona dolara.

Podsjetimo, Ronaldinjo je prije tri godine sa bratom bio u zatvoru u Paragvaju, jer je pokušavao da uđe u tu državu sa lažnim pasošem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније