Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

30. 08. 2023. 19:47 >> 19:51

BUDUĆNOST PROTIV BREZNICE

Sjutra derbi Ženske fudbalske lige

Ženska fudbalska liga Crne Gore počinje posljednjeg dana avgusta, a na samom startu šampionata sastaće se Budućnost i Breznica (četvrtak 31. avgust) u 19.00 sati na Starom aerodromu.

Početak lige je zakazan za 2. septembar, ali je derbi na zahtjev Breznice odložen zbog učešća Breznice u Ligi šampiona.

Duško Globarević, trener ženskog fudbalskog kluba Budućnosti, kaže da očekuje jedan pravi derbi iako nikome ne ide u prilog što je derbi na samom početku lige.

“Očekujem jedan pravi derbi i da izdignemo ženski fudbal kod nas na još veći nivo. Mislim da ni nama, ni njima ne ide na ruku što je derbi prvenstva na samom početku”, rekao je Globarević.

Nova pojačanja za Budućnost ove sezone su Nikolina Caković, Tijana Milisavljević, Jana Merdović, Larisa Đurković, Sanija Pačariz, Vlada Milović i Tamara Čogurić.

Globarević kaže da su podmladili ekipu.

“Podmladili smo ekipu u odnosu na prošlu sezonu, dosta je novih igračica, tako da nam je potrebno vrijeme da se posložimo, ali ne sumnjam da posjedujemo talenat. Uprava kluba na čelu sa izvršnim direktorom Novakom Novakovićem je imala sluha za žensku sekciju, omogućila nam je desetodnevne pripreme koje smo odradili u Vrnjačkoj Banji, tako da nam je to zajedničko vrijeme bilo dragocjeno”, rekao je Globarević.

U preostala dva kola koja se igraju u subotu (2. septembar) sastaju se Cvetex-Ekonomist i ŽFK Mladost-ŽFK Zora Spuž.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније