Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш.

21. 09. 2023. 19:25 >> 19:34

BIVŠI TRENER BAJERNA

Nagelsman novi selektor Njemačke

Julijan Nagelsman preuzeće selektorsku poziciju u fudbalskoj reprezentaciji Njemačke.

Fudbalski insajder Fabricio Romano prenosi da je postignut dogovor o preuzimanju Njemačke reprezentacije od strane Julijana Nagelsmana, bivšeg trenera Bajern Minhena.

„Julijan Nagelsman će narednih dana postati novi selektor njemačke reprezentacije. Sporazum je konačno pri kraju. Ostalo su još detalji o saradnicima, ali je postignut načelni dogovor sa Nagelsmanom i njegovim agentima o ugovoru i plati“, objavio je Fabricio Romano.

Nagelsman je bez posla od marta ove godine, kada je smijenjen sa klupe Bajerna. Interesantno je da će na klupi Njemačke naslijediti od Hansija Flika, od koga je preuzeo i trenersku poziciju u Bajernu prethodno.

Na klupi Njemačke novi selektor bi trebalo da debituje 14. oktobra u prijateljskom meču protiv selekcije SAD u Konektikatu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније