Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

02. 10. 2023. 19:29 >> 19:29

MURINjU ISTIČE UGOVOR

Konteu se ispunjava želja: Od naredne sezone na klupi Rome?

Ugovor Žozea Murinja sa Romom ističe na kraju sezone, a klub navodno razmatra mogućnost postavljanja Antonija Kontea kao moguću zamjenu.

Roma je loše počela sezonu, imaju samo osam bodova nakon sedam kola i trenutno su na 12. poziciji, što je dodatan pritisakk na Murinja i ekipu, ali je sinoćnja pobjeda nad Frozinoneom 2:0 koliko-toliko smirila napetu situaciju u klubu.

Iako je vlasnik kluba, Dan Fridkin, nakon bolnog poraza od Đenove 4:1 rekao da je Murinjova pozicija sigurna i da vjeruje u njega, italijanski mediji prenose da bi čelnici "Vučice" mogli da dozvole Portugalcu da ode, što bi ih natjeralo da počnu da razmišljaju o njegovom nasljedniku.

Kao jednda od opcija pominje se bivši selektor Italije, Antonio Konte, koji je još uvijek bez posla nakon što je napustio Totenhem prošle sezone. Konte je prije četiri godine izjavio da mu je želja da jednog dana bude trener kluba sa "Olimpika", te da je zaljubljen u "Vječni grad".

"Prije ili kasnije ću trenirati Romu. Na ’Olimpiku’ možete osjetiti strast navijača koji žive za fudbal sa posebnim intenzitetom, oni su ’ludi’ za Romom. Zavolio sam Rim tokom dvije godine do sam bio u reprezentaciji", izjavio je Konte 2019. godine.

Konteova plata je oko 7-8 miliona evra po sezoni, a Murinjo trenutno prima oko 10 miliona godišnje, pa ne bi trebalo da bude prepreka što se tiče finansija, ukoliko čelnici kluba odluče da angažuju Italijana. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније