Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

03. 10. 2023. 16:15 >> 16:16

ZBOG IZJAVE DA PREDSJEDNIK PODMIĆUJE SUDIJE

Real Madrid najavio tužbu bivšem policijskom komesaru

Fudbalski klub Real Madrid najavio je da će pokrenuti tužbu protiv Hosea Manuela Viljareha, nekadašnjeg španskog policijskog komesara. Viljareha je optužio predsednika madridskog tima Florentina Pereza da je podmićivao sudije, prenosi španski sportski list Marka.

Viljareho je tokom gostovanja na jednoj katalonskoj radio stanici izjavio da je Perez podmićivao sudije.

"To se dogodilo pred jedan od mečeva sa Barselonom. Perez je jednostavno nedodirljiv i nemoguće ga je krivično goniti", rekao je Viljareho.

Iz Real Madrida su brzo reagovali na optužbe Viljareha i izdali saopštenje u kojem se navodi da će slučaj poslati na sud.

"Predsjednik Reala Florentino Perez zatražio je da se odmah pokrene odgovarajući sudski postupak protiv bivšeg komesara Viljareha zbog lažnih optužbi na katalonskoj radio stanici", napisano se u saopštenju Reala koje je objavljeno na zvaničnoj stranici kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније