Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 04. 2014. 10:08 >> 10:12

FILOZOFIJA PSŽ-A

Blan: Nećemo se braniti na "Stamford bridžu"

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Loran Blan poručio je da njegova ekipa ne namjerava da se brani na "Stamford bridžu" u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Čelsija, uprkos tome što imaju dva gola prednosti iz prvog meča.

Francuski prvak je savladao Čelsi na Parku prinčeva sa 3:1 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, na korak je od plasmana u polufinale elitnog takmičenja, prvi put od 1995.

"Mi nastojimo da pobjeđujemo igrajući napadački fudbal. Ako želimo da postanemo veliki tim na evropskom nivou moramo i drugde tako da igramo, ne samo na Parku prinčeva", kazao je Blan.

Vjerujući u filozofiju PSŽ-a, Blan smatram da je to najbolji način da se osvoji trofej.

"Mislim da će nas Čelsi odmah napasti, moramo da budemo mirni i oslonimo se na svoju fiozofiju, i takođe uzvratimo iz kontranapada. Imamo igrače koji mogu to da urade, želimo da nametnemo svoju igru čak i daleko od kuće", zaključio je Blan.

PSŽ će večeras u utakmici koja počinje u 20 sati i 30 minuta, nastupiti bez glavne zvijezde i najboljeg strijelca ekipe, povrijeđenog napadača Zlatana Ibrahimovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније