Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

09. 10. 2023. 20:45 >> 20:47

VJEROVATNO I POSLjEDNjU

Garsija imao sastanak sa De Laurentisom, dobio drugu šansu

Predsjednik Napolija, Aurelio De Laurentis, odlučio je da pruži drugu (vjerovatno i posljednju) šansu treneru Rudiju Garsiji, uprkos informacijama da bi Francuz mogao da izgubi posao nakon lošeg starta u novoj sezoni, prenose italijanski mediji.

Napoli je u nedjelju doživio drugi poraz u Seriji A od Fiorentine 3:1, nakon samo osam kola, a poređenja radi prošle sezone su drugi neuspjeh u ligi doživjeli tek 3. marta od Lacija na svom terenu (1:0).

Do sada je Garsijina ekipa izgledala potpuno drugačije od ekipe sa kojom je Lućano Spaltei prethodne seznoe osvojio titulu u Italiji.

Nakon poraza u nedjelju, Garsija je bio na sastanku sa čelnicima Napolija kako bi sagledao situaciju i probleme koji su se pojavili na startu sezone.

Navodno, De Laurentis razmišlja o Garsijinoj dugoročnoj budućnosti na klupi Napolija, a pojedini mediji na Apeninima izvještavaju da će Francuzu biti data još jedna prilika da dokaže da je sa razlogom trener aktuelnog šampiona Italije.

Sigurno da će reprezentativna pauza dobro doći Garsiji da pokuša da smiri situaciju u ekipi, a nakon toga ih očekuje duel sa Veronom u Seriji A, zatim utakmica u Ligi šampiona protiv Union Berlina, pa derbi sa Milanom u domaćem prvenstvu, možda i ključni meč za francuskog trenera.

Da Garsiji posao visi o koncu, govori i to da se već provlače imena njgovog nasljednika na klupi Napolija, a među njima su Marko Đampaolo, Igor Tudor i Antonio Konte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније