Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

05. 11. 2023. 23:08 >> 23:08

LA LIGA

Real kiksao protiv Valjekana, Đirona usamljena na čelu tabele

Fudbaleri Real Madrida nisu uspjeli da slome otpor Rajo Valjekana na svom terenu, pa su na kraju morali da se zadovolje remijem bez golova.

"Kraljevski" klub je imao i posjed, i prilike, ali na visini zadatke je bio makedonski golman Stole Dimitrevski.

Najbolju priliku je imao na samom startu Valverde, ali Dimitrevski je uspio da odbranu.

Real je uspio da "probije" odbranu Valjekana u 66. minutu kada je Vinisijus pogodio za vođstvo, ali gol je poništen zbog ofsajda brazilskog fudbalera.

Kiks Madriđana najbolje su dočekali u Đironi koja nakon 12 kola se nalazi usamljena na prvom mjestu tabele La Lige sa dva boda više od Reala i četiri od Barselone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније