Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

06. 11. 2023. 18:20 >> 18:20

OSTAJE NA "OLD TRAFORDU"

Rašford: Prestanite da širite zlonamjerne glasine

Fudbaler Mančester junajteda Markus Rašford osudio je danas "zlonamjerne glasine" koje dovode u sumnju njegovu budućnost na Old Trafordu, gdje se bori da ponovi svoje dobre igre iz prošle sezone.

"Molim vas, prestanite da širite zlonamjerne glasine", napisao je on na društvenoj mreži X (bivši Tviter), kao odgovor na video snimak medija koje vode navijači kluba pod naslovom: "Rašfordova budućnost dovedena u pitanje?".

Ovaj 26-godišnji fudbaler je postigao samo jedan gol u 14 nastupa u svim takmičenjima ove sezone, što je daleko od njegovoj sjajnog učinka prošle sezone kada je upisao 30 golova i 11 asistencija.

Njegov pad forme poklapa se sa slabim početkom sezone Junajteda, koji je u prvih 11 kola upisao šest pobjeda i pet poraza i tek je osmi na tabeli Premijer lige.

Reprezentativac Engleske našao se na udaru kritika pošto je primijećen u noćnom klubu nekoliko sati poslije poraza u derbiju od Mančester sitija na Old Trafordu 29. oktobra.

"To je neprihvatljivo i to sam mu rekao. Izvinio se i to je to... Veoma je motivisan da preokrene stvari. Znam kakve napore ulaže. Potpuno je uz nas", rekao je trener Junajteda Erik ten Hag.

Rašford je potom propustio prvenstveni meč protiv Fulama koji je njegov tim dobio sa 1:0, a trener je kao razlog njegovog odsustva naveo fizički problem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније