Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

29. 11. 2023. 16:49 >> 16:50

JURE PRVO MJESTO U GRUPI

Humels: Ne želimo da ispadnemo već u osmini finala

Defanzivac Borusije iz Dortmunda, Mats Humels kazao je da se njegova ekipa neće zadovoljiti plasmanom u osminu finala Lige šampiona.

"Milioneri" su sinoć savladali Milan u gostima 3:1, u meču 5. kola grupne faze Lige šampiona.

Na taj način, kolo prije kraja su izborili plasman u nokaut fazu elitnog takmičenja.

"Bila je ovo sjajna noć i srećan sam što smo uspjeli da se plasiramo u plej-of. Kada ekipa igra dobro, lakše je i individualno. Sada želimo da osvojimo prvo mjesto u grupi i da izbjegnemo najbolje timove kao rivale u nokaut fazi. Ne želimo da ispadnemo već u osmini finala“, rekao je Humels.

Trener Borusije Edin Terzić istakao je da je ekipa pokazala veliki kvalitet u "grupi smrti".

"Veoma smo srećni što smo uspjeli da prođemo u narednu rundu iz takozvane "grupe smrti“! Činjenicu da smo uspjeli da pobijedimo na dva gostovanja, takođe ne treba potcjenjivati. Imali smo nekoliko igrača, koji su igrali do granica sopstvenih mogućnosti. Ljekari su nam unaprijed rekli, koji igrači mogu da igraju 30, a koji 45 minuta ili cio sat. Sada imamo malo više vremena da se oporavimo, jer ćemo ponovo igrati u nedjelju“, rekao je Terzić.

Borusija je lider grupe sa 10 bodova. Ima tri više od Pari Sen Žermena i pet od Njukasla i Milana. U posljednjem kolu, "milioneri“ dočekuju PSŽ, dok će Milan gostovati Njukaslu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније