Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 03. 2013. 22:07 >> 00:38

KATALONCI BEZ PORBLEMA

Primera: Barsa rutinski, Malagi bod

Barselona je bez mnogo problema savladala La Korunju 2:0 i se vratila na pobjednički put, nakon poraza u El Klasiku.

Katalonci su imali imperativ pobjede, bez obzira na veliku razliku u odnosu na drugoplasirani Atletiko. Roura je odmarao pojedine igrače, ali oni koji su igrali, pokazali su veliku želju da se pobjedom vrati mir u ekipi i tako dočeka revanš sa Milanom.

Aleksis Sančez je bio najbolji pojedinac u domaćoj ekipi, a golom Čileanca u 38. minutu Barsa je stekla minimalnu prednost koju je čuvala do same završnice meča.

Da sve dođe na svoje postarao se Lionel Mesi golom u 88. minutu, a asistent je bio Sančez.

Majorka je iznenadila Sevilju i dosla do vazne pobjede u borbi za opstanak. Heroj domacih bio je dvostruki strijelac Alfaro.

Malaga nije uspjela da odnese tri boda sa gostovanja Valjadolidu - 1:1. Tim iz Andaluzije je bolje otvorio utakmicu protiv Valjadolida pa je tako Martin Demikelis već u 8. minutu doveo goste u vođstvo.

Domaćin je potpom preuzeo inicijativu krajem poluvremena, pa je izjednačenje stiglo preko Manuča u 40. minutu.

Rajo je golovima Domingeza i Pitija savladao Espanjol i uvrstio se među ekipe koje i dalje konkurišu za izlaz u Evropu. Tim iz predgrađa Madrida je tako prekinuo negativnu seriju od tri utakmice bez poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније