Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

05. 03. 2024. 17:31 >> 17:31
Čitaj mi:

PRED DUEL U LŠ

Haland: Srećan sam u Sitiju, ne zna se šta budućnost donosi

Fudbaler Mančester sitija, Erling Haland, govorio je na pres konferenciji uoči revanš meča u Ligi šampiona protiv Kopenhagena.

Haland, koji je u Mančester siti stigao 2022. godine iz Borusije Dortmund, izjavio je da je srećan u engleskom klubu, ali je dodao "da se nikada ne zna šta budućnost donosi". On ima ugovor sa engleskim klubom do juna 2027. godine.

Međutim, pojedini svjetski mediji su objavili da bi norveški fudbaler mogao 2025. da pređe u madridski Real.

"Zaista sam srećan u Mančester sitiju. Zaista sam zadovoljan ljudima koji me okružuju: trenerom, direktorima, rukovodstvom... Reći ću nešto što će sada da završi na svim naslovnim stranama - nikada se ne zna šta budućnost može da donese. Možete ovo da napišete, ali morate da napišete i sve ono što sam rekao na početku, a to je da sam sada srećan", rekao je Haland na konferenciji za medije u Mančesteru uoči revanš meča osmine finala Lige šampiona sa Kopenhagenom.

Norveški fudbaler je istakao da u ovom trenutku ne razmišlja o produženju ugovora sa Mančester sitijem.

"Fokusiran sam na teren. Imamo dosta utakmica. Prije dva dana smo imali derbi sa Mančester junajtedom, slijedi Liga šampiona, a u nedjelju igramo sa Liverpulom. Moram da se fokusiram na sve to", dodao je fudbaler Mančester sitija.

Haland je ove sezone odigrao 31 meč za Mančester siti i postigao je 28 golova u svim takmičenjima.

"Propustio sam dosta prilika ove sezone i vjerovatno ću u budućnosti da promašim još koju. Ljudi će me kritikovati. Da li bi trebalo da razmišljam o tome? Ne", zaključio je Haland.

Mančester siti će u srijedu 6. marta od 21 čas na svom terenu dočekati Kopenhagen u revanš meču osmine finala LŠ. Siti je u prvom meču slavio sa 3:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније