Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ D.B. ]

20. 03. 2024. 11:01 >> 11:33
Čitaj mi:

UTAJIO POREZ

Arda Turan kažnjen 617.000 eura i godinu i po uslovno

Bivši igrač Barselone i Atletiko Madrida je bio majstor na terenu, ali će ostati upamćen po stvarima koje je pravio van njega.

Turan će morati da plati 617.000 evra zbog utaje poreza u vrijeme kada je bio u Španiji.

Ovaj slučaj otvoren je zbog dešavanja u periodu od 2015. do 2016. godine kada je Turan pronevjerio više od 800.000 eura.

Slučaj je dospio na sud 2021. godine, a sada je Turčin osuđen, ali ima sreće jer je kazna uslovna, pa neće morati na zatvorsku kaznu osim ukoliko sličan prekršaj ne napravi u naredne dvije godine.

Turčin, koji sada radi kao trener Ejupspora u Drugoj turskoj ligi, tokom karijere pravio je brojne skandale i sve drugo mu je bilo bitnije od fudbala.

Tokom 2017. godine je imao dva nevjerovatna ispada. Pri povratku sa utakmice protiv Makedonije davio je u avionu reprezentacije Turske 70-godišnjeg novinara.

Nakon skandala u avionu uslijedio je novi. Španski mediji su objavili da je na kocki izgubio ogromnu svotu novca. Minus je pokušao da nadoknadi dodatnim kockanjem, ali se tako još više "ukopao".

Na kraju je ostao bez dva miliona eura!

Te 2017. se preselio na tribine. Barsa se trudila da mu pronađe novi klub, ali njemu se više sjedelo u loži "Kamp noua" za platu od devet miliona eura.

Bašakšehir je pozajmljen 2018. godine, a karijeru je završio 2022. tamo gdje ju je i počeo - u Galatasaraju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније