Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

06. 04. 2024. 18:20 >> 18:39

TRAŽI IGRAČE SA POSEBNIM KARAKTEROM

Postekoglu: Ako želite Ligu šampiona, ne dolazite u Totenhem

Menadžer Totenhema Ange Postekoglu kazao je da ne želi igrače kojima je samo cilj da igraju Ligu šampiona.

"Ne želim igrače koji žele samo Ligu šampiona. Ne želim da dođu u Totenhem, već da odu u timove iz Lige šampiona. Doveo sam Mikija van de Vena, on nije loš igrač, zar ne? Da li smo bili u Ligi šampiona? Nismo. Ne želim te igrače", rekao je Postekoglu i dodao:

"To je prelijepa tema za razgovor za mene: zašto igrači dolaze u Totenhem? Ako želite igranje u Ligi šampiona i samo to tražite? Nemojte da dođete u Totenhem. Jednostavno idite u druge klubove, ja želim one koji zaista žele da dođu u Totenhem. Koji znaju klub, znaju izazove koje imamo, a imamo različite izazove. Tražim posebne karaktere igrača", rekao je Postekoglu.

Totenhem sjutra dočekuje Notingem Forest. Spursi su trenutno na petom mjestu, sa tri boda manje i utakmicom manje od Aston Vile koja je četvrta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније