Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

20. 04. 2024. 18:22 >> 18:22

"PLAVI" NA ISPITU U BERANAMA

Novović: Poštujemo Jezero, ali samo nas pobjeda interesuje

Fudbalere Budućnosti sjutra gostuju Jezeru u 31. kolu Prve lige. Iskusni Ivan Novović očekuje težak meč, ali ističe da je njegova ekipa uhvatila pobjednički ritam.

Budućnost vodi mrtvu trku sa Dečićem za titulu, oba tima imaju po 54 boda. Zato je svaki meč kao finale za "plave".

“Pred nama je izuzetno teška utakmica protiv tima koji igra svoju najbolju sezonu. Jezero igra odlično na oba fronta, u igri je za istorijski plasman na evro scenu, motiva im neće nedostajati kako zbog sebe i svojih ambicija, tako i zbog toga što igraju protiv Budućnosti. Mi smo ušli u pobjednički ritam, koncentrisani smo i vjerujem da ćemo se ponovo pokazati u pravom svijetlu”,kazao je Novović i dodao:

“Mislim da su se zahtjevi novog šefa vidjeli upravo u prethodne tri utakmice, vjerujem da ćemo tako odigrati i narednu. Trudićemo se da izađemo visoko, da neutrališemo napade protivnika i da stvaramo šanse… To se pokazalo kao dobitna kombinacija”.

Rekorder po broju nastupa u domaćem takmičenju bi mogao da dobije šansu od starta umjesto suspendovanog Ognjena Gaševića.

„Doprinos svakog pojedinca je bitan, nebitno je koliko ko igra, a kada svi gledamo ka istom cilju i svi smo podređeni istom – onda smo na pravom putu“, jasan je Novović.

Ove sezone Budućnost i Jezero su odigrali tri meča. U Beranama su slavili "plavi", Jezero se revanširalo pod Girocm, a na našem največćem stadionu viđen je i remi dva tima.

"Svaka naredna utakmica je najbitnija. Fokusirani smo na Jezero i nadam se da ćemo zajedničkim snagama stići do cilja. Poštujemo protivnika maksimalno, ali daćemo sve od sebe kako bismo došli do povoljnog rezultata“, zaključio je Novović.

Meč u Beranama počinje u 19 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније