Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

29. 04. 2024. 17:17 >> 17:56
Čitaj mi:

DVA DANA

Podgorica domaćin turnira u minifubalu

Crna Gora i Podgorica će ovih dana biti domaćini nekim od najboljih igrača minifudbala na svijetu. Međunarodni turnir u Glavnom gradu ugostiće osim naše reprezentacije i selekcije Bosne i Hercegovine, Azerbejdžana i Rumunije - mečevi su na "Stadionu malih sportova". Utakmice će poslužiti reprezentacijama kao pripreme za Evropsko prvenstvo.

Organizatori su Evropska Minifudbal federacija i Udruženje Minifudbal Crna Gora.

Prvi će na teren svjetski prvaci - Rumuni protiv evropskih šampiona - selekcije Azerbejdžana sjutra od 16 sati.

Od 17 i 15 sastaće se Crna Gora i BIH. Istog dana od 20 sati naša reprezentacija igraće protiv Ruminije, dok će od 21 sat i 15 minuta snage odmjeriti Azerbejdžan i Bosna i Hercegovina.

Našu reprezentaciju predvodiće novi selektor Dejan Raspopović.

"Pripreme za Evropsko prvenstvo smo započeli prije dva mjeseca, ove godine malo ranije nego što je uobičajeno. Više puta sam tražio da u pripremnim utakmicama igramo sa najjačim reprezentacijama na svijetu. Igraćemo protiv dosta jačih reprezentacija od sebe, sigurno se nećemo predati, izaći ćemo sa željom da pariramo svima i da pobijedimo" kazao je Raspopović.

Drugog dana nadmetanja - mečevi Ruminija - Crna Gora od 14 sati i Crna Gora - Azerbejdžan od 15 i 15.

Kanije tog dana, od 18 sati duel za treće mjesto, finale je od 19 i 15.

"Atmosfera je sjajna, duži period treniramo zajedno, već smo imali i pripremne utakmice. Na turniru koji počinje sjutra najvažnije je da se ekipa još više uigra, da ispravimo još neke greške i što bolje se pripremimo za ono glavno što nas čeka početkom juna - Evropsko prvenstvo u Sarajevu. " istakao je kapiten naše reprezentacije Zoran Kovač.

Turnir u Podgorici je u sklopu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo u Sarajevu od 1. do 9. juna gdje će nastupiti 24 reprezentacije u šest grupa. Crna Gora je u grupi A sa BIH, Slovenijom i Albanijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније