Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

01. 05. 2024. 20:28 >> 20:31
Čitaj mi:

ČUDAN PREOKRET U KARIJERI MLADOG ASA BARSE

Igra sudbine: Rakov promijenio trenera i odustao od Fermina, Ćavi dobio aduta

Možda i jedan od najboljih dokaza kako sudbina ponekad može da utiče na karijeru sportista je slučaj Fermina Lopesa.

Momak koji je ove sezone dobio veliku šansu u Barseloni uopšte nije ni trebalo da bude u redovima "blaugrane", već je ove sezone trebalo da igra u Poljskoj.

Naime, vezista koji za 10 dana slavi 21. rođendan je prethodne sezone u dresu Linaresa dao 12 golova u trećem rangu španskog fudbala i skrenuo pažnju Rakova iz Čestonhove, koji je jurio ka prvoj tituli u Ekstraklasi.

Sve je bilo dogovoreno u aprilu prošle godine, Barsa je pristala da ga proda za 600.000 eura. Ali, Rakov je u posljednji čas promijenio odluku jer je trener Marek Papšun, koji je insistirao na njegovom dolasku, odlučio da napusti klub. Zamijenio ga je dotadašnji pomoćnik David Švarga, koji je procijenio da Fermin ne može da pravi razliku u Poljskoj?!Ćavi je odlučio da povede veliki broj mladih igrača na pripreme i u moru talenata dobio još jednog igrača za narednu deceniju - momak iz Andaluzije je odigrao već 38 utakmica ove sezone i dao osam golova. Pogodio je na tri od posljednjih pet mečeva, i to protiv Atletiko Madrida, Reala i Valensije.

A 33-godišnjem Švargi samo ostaje da se nervira i pita se kako je proustio da takav biser ugrabi za "siću", s kojim bi se njegov tim možda borio za titulu, a ne bio šesti na tabeli...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније