Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

02. 05. 2024. 09:00 >> 09:00
Čitaj mi:

njemačka

Klop se vraća na "Signal Iduna Park"?

Već je od ranije poznato da Jirgen Klop odlazi iz Liverpula nakon deset godina na "Enfildu".

Klop je najavio da će uzeti odmor na godinu, te da za to vrijeme neće raditi, a nakon toga bi mogao da se vrati u Njemačku i to u klub u kojem je takođe ostavio dubok trag - Borusiju Dortmund, prenosi Idependent.

Navodi se da bi se u Dortmund vratio na novoj poziciji, koja bi bila prilagođena samo za njega - šef fudbala, što bi vjerovatno bila neka vrsta sportskog direktora sa uvećanim ingerencijama.

Klop je u objavi da se povlači sa mjesta menadžera Liverpula naveo da čak razmišlja i o penziji, a šta će zapravo biti njegova konačna odluka ostaje da vidimo.

Aktuelnom sportskom direktoru Sebastijanu Kelu na kraju sezone 24/25 ističe ugovor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније