Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

02. 05. 2024. 15:19 >> 15:18
Čitaj mi:

KRAJ SAGE

Rangnik: Nisam odbio Bajern, nego moram biti uz svoju ekipu

Selektor Austrije Ralf Rangnik kazao je da nije odbio ponudu Bajerna, već da želi da bude uz svoju ekipu na Evropskom prvenstvu.

Bavarci traže novog trenera, jer aktuelni Tomas Tuhel napušta ekipu na kraju sezone.

"Ja sam svim srcem uz reprezentaciju Austrije. Zaista uživam u ovom zadatku i odlučan sam da nastavim putem koji smo izabrali. Želio bih da naglasim da ovo ne znači da sam odbio Bajern, već sam donio odluku za moj tim i naše zajedničke ciljeve. Naša puna koncentracija je na predstojećem EP. Učinićemo sve što možemo da stignemo što dalje na EP“, rekao je Rangnik za zvanični sajt Fdubalskog saveza Austrije.

On ima ugovor sa FS Austrije do juna 2026. godine.

EP će biti održano od 14. juna do 14. jula u Njemačkoj, a Austrija će igrati u grupi D sa Poljskom, Holandijom i Francuskom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније