Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R. / Beta

03. 05. 2024. 11:37 >> 11:37

TRENER ASTON VILE

Emeri: Frustrirani smo i razočarani, nismo igrali dobro

Trener fudbalera Aston Vile Unaj Emeri rekao je da je razočaran igrom i rezultatom ekipe u prvoj polufinalnoj utakmici Lige konferencija protiv Olimpijakosa i da je grčki tim favorit u revanšu.

"Frustrirani smo i razočarani, nismo igrali dobro. Nismo kontrolisali utakmicu, igrali smo prebrzo. U mnogo sitauacija trebalo je da ih zaustavimo, da dođemo do dobrih pozicija i uđemo u kazneni prostor sa više od jednog dodavanja, dva ili tri. A oni su napadali, igrali otvoreno. Naš plan je bio potpuno drugačiji", rekao je Emeri, prenio je Skaj.

Fudbaleri Aston Vile izgubili su na svom terenu od Olimpijakosa 2:4, u prvoj polufinalnoj utakmici Lige konferencija.

"Čestitam im, zaslužili su pobjedu u prvoj utakmici. Pokušaćemo da se vratimo ali naravno, oni su sada favoriti. Igraćemo i pokušaćemo da pokažemo nešto drugačije", dodao je trener ekipe iz Birmingema.

Upitan šta bi njegova ekipa drugačije trebalo da uradi u Grčkoj, Emeri je rekao: "Sve".

"Primili smo četiri gola. Izgubili smo mnogo lopti. Propustili smo priliku u prvom meču, ali imamo i drugi meč", naveo je Emeri.

Revanš je sljedećeg četvrtka u Grčkoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније