Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

06. 05. 2024. 09:24 >> 09:24
Čitaj mi:

32.kolo bundeslige

Bajer na korak od obaranja rekorda starog 59 godina

Sada je pred ekipom Ćabija Alonsa još 90 minuta do rekorda. Ukoliko u meču protiv Rome u četvrtak ostanu neporaženi , postaće tim sa najviše uzastopnih mečeva bez poraza od kada je UEFA uvela klupsa takmičenja.

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzana nastavili su sa nestvarnim izdanjima ove sezone. U 32. kolu Bundeslige u Frankfurtu savladali su domaći Ajntraht sa 5:1.

Ekipa Bajera je tako upisala 48. uzastopnu utakmicu u svim takmičenjima bez poraza.

Ukoliko u još jednom meču ne budu poraženi , oboriće rekord star 59 godina koji drži čuveni tim Benfike.

„I rezultat i igra su bili sjajni protiv Ajntrahta. Rezultat jeste spektakularan, ali je meni drago što smo igrali ozbiljno i disciplinovano. Dajemo golove u bitnim trenucima. Čekamo svoje trenutke i reagujemo. Igrači su bili na visini zadatka, kao i svi u klubu. Bilo je lako komunicirati i reći igračima neke taktičke stvari koje smo gledali. Nikome nije nedostajao čovjek koji je obično na klupi“, rekao je Ćabi Alonso poslije utakmice.

"Igračima treba dati slobodnu, ali i odogvornost da donose odluke. Obično donose dobre odluke, pa je naš posao utoliko lakši. Nema pravila u vezi s tim“,zaključio je Alonso.

Bajer u sljedećem kolu gostuje Bohumu, a prije toga će 9. maja na svojoj „Baj areni“ pokušati da ovjeri plasman u finale Lige Evrope nakon trijumfa od 2:0 u prvom duelu protiv Rome.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније